Rullstol

Inatt drömde jag att jag satt i rullstol. Jag hade en el-driven.
Jag åkte in på en mataffär och skulle köpa cigaretter och ALLA bara stirra på mig hela tiden...det slutade med att jag åkte hem utan cigg. När jag vaknade kände jag mig upprörd, var det en dröm som ville säga mig något eller..? Staffan (min sambo) trodde att det var för att han skulle ut idag och åka Enduro. hoppas inte det.


Ikväll ska jag iväg och jobba natt....usch säger jag om den saken.



hej svejs

största skräcken

största skräcken

En dag i höstas...det kryper i mig bara jag ser en bild...hua

hur var det nu man gjorde?

Jaha, nu har jag också skaffat en blogg...jag känner mig så jävla trendig..som alltid lixom.
Vet inte riktigt varför jag kände att jag skulle skaffa en...men jag antar att det är för att jag inte längre skriver i min dagbok som fortfarande ligger nedpackad...har legat där sen jag flyttade.

Tycker att det kan vara svårt att skriva,men jag tycker ju också om det...det blir väl inte världens intressantaste inlägg men skitsamma...


Idag vaknade jag ganska tidigt...min sambo skulle upp till jobbet och då vaknade jag med...försökte få honom att stanna hemma idag (han har möjlighet att jobba hemifrån,eller rättare sagt så har han tillåtelse att göra det) men han var tvungen att åka..Jag låg vaken en stund och funderade och gosade med mina underbara katter en stund...sen somnade jag om och vaknade av att jag fick ett sms.
Gjorde det man gör på morgonen..åt frukost,duscha,klädde mig och plockade undan lite. Sen ner på stan en sväng,uträttade några ärenden och promenerade lite..köpte kattsand.... (intressant,ja jag vet ;)
Sen hem igen och väntade på att sambon skulle komma hem. Han kom hem, vi blev lite oense och sen åkte han...jag skulle ha följt med men jag kände att jag orkade inte med den situationen just då...och det gör jag väl egentligen inte nu heller...huvudvärken ligger och väntar på att krypa fram, jag försöker att hindra den med tabletter,vatten,vitaminer,mat och frisk luft...men den finns kvar...snart kommer den fram och då är det bara att lägga sig i sängen och vänta ut den... jag blir så trött på skiten.

Imorgon ska jag jobba natt...och på söndag med...jag hatar egentligen att jobba natt där..jag sover så dåligt och det spökar. lovely..

Appropå att jobba natt....har fått jobb i sommar här på plats...det är natt,fast vaken natt..då slipper jag ligga och försöka sova...då ska jag ju vara vaken...sova bort dagarna blir det till att göra då...kanske är svårt att vända på dygnet så mycket...jag vet inte,men det kommer jag att få reda på.

Just nu sitter jag och lyssnar på eskobars  - til we´re dead...och jag längtar tills 27 maj...eller 3:de maj...kan det inte bli maj snart? jag behöver verkligen komma ut på konsert...träffa dom andra nördarna och bara njuta av musiken...ansiktena...åh...jag blir helt varm när jag skriver om det... :)

Nu sparade jag det jag skrivit...min dator har stängt av sig själv några gånger på sistonde...det är trevligt..det måste ju vara roligare att kunna sätta på sig själv istället...(heh)


Vad kommer kvällen att bestå av då? Jag har ingen aning...men det känns som att den kommer att bli dålig..jag har ont om pengar (lön på måndag) och har inte handlat nån mat..skulle vilja käka något riktigt gott och dricka lite vin och bara hångla i soffan hela kvällen..och sen fortsätta i sovrummet....tihi...
Men ja som sagt, no money no funny....Blir väl en macka och sen exploderar mitt huvud och jag måste ligga i sängen resten av kvällen...ja,jag är verkligen positiv...

jag tar en kopp kaffe nu så får vi se vad som händer sen...


cheers





Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0