Onsdag?

nu är klockan 10.25 och jag börjar jobba 13.30...jag har varit ledig i fyra dagar nu så jag lär väl ha missat en hel del saker som hänt..brukar vara så när man inte är där.

Jag har fan inget viktigt att skriva?  Kylan försvann..inte den i lägenheten men den andra och det är skönt..men det uppenbarar sig nog snart igen.

Jag behöver verkligen tvätta..fick ingen tid förräns på lördag och hur stor lust kommer jag ha för att göra det då???
Nada.

nu måste jag sätta igång med diverse grejer.




heddå

Kyligt

Det känns minst sagt kyligt...från flera håll.
Jag känner mig dum och dum hela tiden.


Sitter och väntar på en jädra gubbe som ska komma och titta på elementen men han kommer ju fan aldrig..kan inte ens duscha för då lär han väl komma.
ska titta på våra bästa år nu..dagens höjdpunkt.


nä  jag måste ordna upp detta..


herrå

Monday

Visst är det väl måndag idag? jo det är det..
vad har hänt sen sist? hm....helgen..fredagen jobbade jag och sen förslappade jag och killen mig i soffan..
Lördagen åktes det lite MC och förtärdes vin på kvällen.
Panik bråttom in till Flen igår, kul att träffa delar av familjen och så..äta mammas goda mat och bara vara lixom...måste börja åka in oftare...mamma blir så glad..:)
Tog sista tåget hem igen och var i tuna vid 22 tiden. Spenderade några timmar hos Niklo med Malin.
kom hem 03.20..snark.

Dagen än så länge har inte inbringat så mycket...typ gått upp och ätit lite och sen legat i badet..
Snart kommer Malin förbi..det regnar ute.. jag börjar bli hungrig.


nu loggar jag av?

by by

3.0

sådär nu har jag gjort mitt för idag....Varit på kursen och det gick bra. rätt intressant att bara sitta och prata om olika erfarenheter av i stort sett samma saker. När jag drog därifrån kände jag huvudvärk komma smygande..När jag stämplade in på jobbet ca 15 minuter senare dunkade det i huvudet. Fick typ "kisa" med ögonen för det gjorde för ont att titta. Kastade i mig några alvedon och sen efter lite mat så började det kännas bättre i knoppen. Och sen blev det bra resten av tiden på jobbet..

Nu däremot.. :S jag är så jävla stel i nacken och ryggen så jag antar att det beror på det. Skulle behöva lite massage... Men tror inte att jag kommer att få någon ikväll.

Ska natta tidigt idag, jobbar 7.45-15.15 imorgon..Skönt att slippa jobba helg iallafall,...
Torka håret ska jag göra innan jag lägger mig annars ser jag ut som ett åkerspöke imorgon bitti och plattången biter inte på det rufset.

Nu skulle nån se mig...sitter med en turban och över det har jag hörlurar...så sexig har jag nog aldrig förr vart.
imorgon skulle jag nog behöva köpa en stav till nya piercingen men jag tror inte det kommer att bli av...orka ner på stan efter löning...kaos!

Jag vill ha en film att titta på från sängen...en lagom lättsam som man somnar bra till...jag somnar iofs till allt numer...somnade t.o.m till Heroes häromdagen...och det är det enda jag följer och tycker är bra numera...(?) + våra bästa år. (??????)

Nä va fan...nu skiter jag i detta...hårfönen väntar..

herrå

2.0

Tooorsdag...jag fryser om händerna...vi har skitkallt inne hos oss....nu har t.om. staffan börjat tycka det... brrrrr!
Om en timme ska jag vara på kursen och det känns lite halvsegt....bjuff!

Jag har inget vettigt att skriva....ska gå och byta kläder nu....


herrå.

Ettan portion

Ja här sitter jag och snusar..lyssnar på jättebra musik också såklart. Idag blev det lite sovmorgon, hade några missade samtal på mobben, antar att det var från jobbet...skyddat nummer.
Har bäddat rent i sängen och städat av lite här och där. sen ringde mobilen och då var det från jobbet och dom tyckte att jag skulle jobba extra ikväll...från 15-21...jag är ju så snäll så jag gick med på det.
NU ångrar jag det.
Imorgon är det kursen som gäller..13-16 och efter det ska jag till jobbet 16.30-20.30 lovely....
hade tänkt att tvätta idag men dom planerna sket sig tydligen rätt bra.. :S  Behövde ju göra det.. :`(

Kollade nyss klart på senaste Heroes,råkade somna ifrån det igår kväll...det är svårt när man ligger nedbäddad i sängen och glor att inte somna...iallafall för mig..hihi.

Redan Onsdag..susar förbi..tiden alltså...skönt att vara ledig i helgen iallafall... :D
Nu kom Puma,,,hon gosar mot min fot..så söt så.


nej fan detta blev inte spec intressant men skitsamma.

så....herrå!

tavlan hänger snett

Ser ifrån min dator att en tavla hänger snett....fan va störande...måste fixa....
fixat.
Idag tog jag sovmorgon...låg i sängen tills ca 10.30...det behövde jag verkligen.
sen blev det kaffe och lite smörgås.Dusch och sen tillfixning.
Mötte emma på fristadstorget. Vi skulle boka en tid för piercing, hade räknat med en tid typ nästa tisdag men dom hade tid redan idag så vi slog till på stubb :) Det var skönt att bli hålad och det gick snabbt. Längtar bara efter att få byta stav nu...

resten av dagen har jag spenderat hos emma och tommy...kollade på film och käkade och lite sånt.
Nu sitter jag och chattar lite och lyssnar på apbra musik...

är ledig imorgon med...lovely...sovmorgon? yes! avstängd mobil? yes!


hej då

fy tusan....

jag är verkligen trött nu..men jag är faktiskt för trött för att göra något åt det...t.ex borsta tänderna och ta bort sminket och krypa ner i sängen...fakk! Så jag sätter mig och bloggar...känner verkligen att det är det rätta just nu (eh whatt?)

Har jobbat hela helgen...det var rätt tungt.. Fast det hanns med lite käkandes och spelandes i lördags.

jobbade även idag...hästjobbigt. Hade möte på jobbet..kom hem.fixa käk.syrran kom över och åt.drack kaffe. satt upp mitt databord som jag sitter vid nu. jag sitter verkligen som en kung nu. NICE!

Freja ligger brevid mig nu...hon envisas med att lägga sig på tangentbordet och det är rätt irriterande till och från..mest till.

Staffan mår inge bra. Han är illamående och yrslig. Har stoppat om honom, masserat honom, killat honom på ryggen och baddat hans panna.


Är ledig imorgon. får se vad det blir. vet iallafall att jag ska sova ut.. :) stänga av mobilhelvetet ska jag också göra..


Fan ska jag sova nu eller? vettefan....röka? nä okk inte...
CSI på teven nu....hur fan orkade jag följa den serien förut? nu följer ja ingen serie vad jag vet...eller jo det skulle vara Våra bästa år kanske...otroligt stolt. Följer man den serien så behöver man inget mer, en daglig dos av intriger och dåliga repliker...klappat och klart! Boston tea party är förresten bra...mycket bra. fast sjukt.


Jag har verkligen inga bra svar.


nu ska jag släpa mig i säng....kanske?



hejpa!


Höst ute och illamående inne...

Idag är det torsdag, en hel vecka sen jag skrev något här senast.
Idag är jag ledig från jobbet, men har kurs kl. 13. Har försökt ringa hon som håller i kursen några gånger nu för att lämna återbud men hon svarar inte. Får fortsätta försöka.
Började känna mig lite konstig igår kväll, jätte trött och orkeslös. Somnade i soffan och det brukar jag inte göra så ofta. La mig rätt tidigt men kunde inte somna för jag började må illa.  låg kvar i sängen och försökte hitta en ställning s om gjorde att jag mådde mindre illa men det gick inte. efter ca 1.5 timme fick jag kasta mig upp ur sängen och in på toaletten..tror jag spydde upp en hel veckas matintag. Mådde lite bättre efter det och kunde t.o.m somna. vaknade sen mitt i natten och mådde illa igen. kunde dock inte spy då.

idag kände jag mig mycket bättre på morgonen, jag gick upp och duscha men då kom en våg av illamående över mig igen. Nu sitter jag här och fryser så jag skakar..vad är det med mig? kommer inte komma iväg på kursen iallafall..vill inte spy på dom andra deltagarna.
tror inte jag skriver mer nu. får se sen.

hej

Torsdag morgon!

Fan vad veckan har gått fort....vad har jag haft för mig egentligen?

Idag vaknade jag rätt tidigt..staffan for omkring och skulle till jobbet..Jag börjar inte förräns 13.30. Ska ha med en tjej på introduktion idag, hade henne  med i tisdags också. Lite jobbigt men hon är duktig så det är inget problem.


Innan jag börjar jobba så ska jag ha : badat, bäddat, diskat, dammsugit lite,vikt tvätt, sminkat/fixat håret och sen säkert något mer....varför skrev jag det där? fick ju lite halvt panik där.... :S

Våra bästa år på tv....yeah....that´s the shit.....



herrå

Söndag kväll!

Lördagen spenderades hemma hos Emma& Tommy.
Jag och syrran hamna hos dom på dagen och vi fikade.
Sen gick vi tvärs över staden och hämtade en kattunge. Olliver. Det var ett jäkla släpandes för att få hem alla grejer, jag har ritktig jobbig värk i armarna och i ryggen. Men men...han var söt som socker så det var det värt.

Kvällen blev hos E&T också, och den gamla räven Erik var snäll och  joinade oss. Mycket trevligt att få träffa honom...det var ett tag sen. Han var lika cp kul som vanligt.
Olliver låste ut oss allihopa på balkongen..udda?
Vi käkade tacos, drack vin och spelade spel. Det var nice..vann lite som omväxlings skull.
Vid ca 02 la vi ner verksamheten. Erik skjutsade hem mig och det var skönt att slippa gå...*pust*

Idag har det vart en slapp dag, fick besök av Niklo och Malin, drack kaffe och snackade dildos.
Cyklade sen över till e&t och tittade på film,,Zodiac.
Nu är jag hemma, upptäckte nyss att jag inte alls börjar jobba 7 imorrn bitti...nej för jag är leeeeedig! :D :D Fattar inte hur jag kunde snurra ihop det.

Tack och hej leverpastej!

sträva tänder

Jag har nyss borstat tänderna, men sen drack jag kaffe och bnu känns dom sådär sträva. hate it. fast det värsta är när man ätit ostbågar...hurk!


Ja va fan jag glömde ju att uppdatera igår...klantass.
jobbade 13.30-21 igår. Fan jag var så duktig igår på jobbet..jag planerade så bra och allt bara flöt på. Jag var klar med ALLT typ 20.30.

Fan va skönt det är att vara ledig denna helg....stackars lilla Linnéa...mohahah.... :P

Efter jobbet dracks det vin med puckona och sen hamnade vi på Perrongen. stavas det så?
kebab efter och taxi till syrran. Väl där inser jag mitt misstag att jag hamnat där så jag gick hem.

Vad det blir av denna dag vet jag inte...Pannkaka kanske?


herrå så länge.

things tooo dooooooo :

Haft kursen idag. intressant. bra. lärorikt.

Slutade lite efter tolv men jag kom inte från jobbet förräns vid 13 för jag stannade såklart och pratade lite skit med mina kollegor.
Visst är det sjukt att vissa samtal man har ALLTID kommer in på analsex och trekanter/dubbelmackor? Dildos är också ett ständigt återkommande samtalsämne.

Drog efter det ner på stan en sväng, köpte lite billigt vin och några nya pärlörhängen. Dom går åt som smör i solsken eller va man ska säga..lätt å tappa dom vid diverse aktiviteter.
efter rajden på stan såp gick jag och hälsade på syrran vid salongen. prata lite. åkte hem. åt fyra smörgåsar (wooT)
och lite mjölk och efter det fastnade jag vid datorn.

Nu har jag några grejer jag måste göra idag, dom är skrivna efter "viktighet" :

1. Gå och kissa (oh my good jag spricker snart)
2. Koka kaffe (suget är enormt nu)
3.Dricka kaffet
4. Kissa igen ( detta kanske egentligen ska vara lite längre ner men jag har en känsla av att det kommer behövas rätt snart)
5. Plocka undan disk på diskbänken och ner i diskmaskinen
6. Ge katterna mat
7. Bädda sängen (så jävla fult med obäddat)
8.Byta kattsanden
9.Dammsuga lite här och var
10.kissa igen
11. vettefan


   Då sätter jag igång med listan nu! herrå!

varför är du inte glad?

ja varför? jag vet inte, känner mig bara så jävla trött på allt...jag vill bara skita i allt. precis allt.
varför just idag? ingen aning...idag är en bra dag för det bara.

varför gick jag med på att jobba extra idag? bara 13-17.30 men jag vill verkligen inte, jag orkar inte vara där och hålla skenet uppe och svara trevligt på alla dumma frågor och kommentaret....( så tycker jag egentligen inte, men idag är det ett undantag)


bara massa skit på tv, vill bara kasta ut hela skiten så man slipper lyssna på det, för stänga av kan jag inte, det är inte jag som sitter och tittar.

snart ska jag dra, måste fixa några saker innan jag börjar jobba.      


ja visst du. hej och hej


----------- senare------------
Jag är hemma nu. behövde inte stanna tills 17.30. skönt. Höll på att stressa ihjäl mig med diverse grejer som såklart jag måste göra för hon jag jobbade med är ju enligt henne själv "bara vikarie" och då är det ju helt okej att bara lägga över allt jobbigt och viktigt på den ordinarie personalen, dvs mig. Sen snackar hon skit hela tiden om andra, hon snackar om mina jobbarkompisar, rätt dumt med tanke på att jag berättat att vi är rätt "tighta".
Sen berättar hon hur gärna hon vill jobba extra, men när man ringer så svarar hon ALDRIG!
Ja, jag vet att jag bara spyr ur mig allt skit nu...men jag måste! detta är min blogg och där skriver jag vad jag vill...nästan.. ;)
ja just ja, hon har en tendens att alltid säga något nedvärderande om tjejer på jobbet som lixom, ja bryr sig hur hon ser ut.. Vadå lixom? bara för att man är på jobbet behöver man väl inte se ut som en luffare? jag sminkar mig i stort sett varje dag, jag känner mig "gladare" då och det är väl bättre? Hon har aldrig sagt något nedvärderande om mig..kanske bakom ryggen men då får hon skylla sig själv..jag kan se till att det blir rätt dåligt med jobb hos oss för henne då.....Pust!
Nog om den ärthjärnan.
Nu sitter jag och lyssnar på Mustasch och chattar på msn. Simpsons är på i bakgrunden.
Tror inte jag är lika nere nu som jag var i förgående inlägg..men bra är det fan inte.
Imorgon har jag kurs/utbildning 8-12 ca..samma som igår. hårda trästolar och kramp i ryggen, men det blir nog rätt intressant iallafall.

Vi har förresten en ny sjuksköterska på jobbet...en manlig. va säger man? jo vi kan säga att alla hönor i hönsgården blir som galna.. haha! ;)
----------------------------------
nu är det snart tid för sängen. fasen så trött jag är..satan i gatan typ.
måste smörja in mina händer. hoppas du antecknar.

bye och go natt!

Sovmorgon och kalla fingrar!

God morgon! Idag tog jag en skön sovmorgon fram till lite över 11. Det behövde jag verkligen efter denna helgs dåliga sömn. Jag börjar inte jobba förräns 16.30 idag så jag har ingen brådska.

Vad har hänt sen sist? hm
Det blev fredag, jag jobbade väl bara till 12 då? har för mig det..jag kommer fan inte ihåg??
Åt lite mat från närmaste pizzeria på kvällen med staffan och en till.
Senare kom syrran över. Och sen två till.
Det blev vin och bongo trumma för hela slanten..och syrran visade sig behärska trumman som en kung!
King of the bongo så att säga! ( king of the bånge?)
det blev inte så sent men jag fick i mig mer vin än jag skulle..men det var ingenting om man jämför med min sambo som somnade på badrumsmattan..haha!
Lördagen var det till att kliva upp 06.00 och kasta sig in i duschen för att försöka duscha sig fräsch och pigg....funkade föga bra. Väl på jobbet var det bara till att kämpa med att uppträda pigg och alert. var ensam till 12 då min kollega kom. Vilken morgon säger jag bara. jag ska aldrig mer ens dricka en droppe när jag ska jobba helg!

Jag jobbade passet 7-20 den dagen och sen cyklade jag hem.. och skulle sova.
Jag och pojken åkte till hans bror istället och var där till ca 24 och sen drog vi hem,
kollade på film som jag såklart somnade mitt i...
Upp kvart i sex och sen cykla iväg till jobbet som började 6.45-16.
Syrran mötte mig utanför jobbet och vi drog hem till oss. Hon klippte min staffan och han blev jättefin..=)
Sen kom niklas och malin förbi och hon frisera malin också.

Det åts pizza senare på kvällen och kollades film. Vid 24 - tack och god natt...och sovmorgon tills idag!

Nu sitter jag här och fryser.
Ska ta ett varmt bad nu.

Vi hörs!

----------------
senare  och nu är jag hemma efter jobbet. ska duscha och äta lite och sen blir det bingen.
Börjar 7.45. skulle egentligen sluta 12 men ska jobba över till 14 och sen ska jag på kurs till 18.15.
Sen bär det av till josefina.

hej svejs!






RSS 2.0