Våra bästa år

Snacka om idé torka när det gäller rubriken. Tittade mig runt omkring i rummet för att komma på någon bra rubrik och blicken landade på teven. jo det är sant, jag har våra bästa år på och det är verkligen en höjdarserie..not.
men nog fan är jag med i handlingen.offer.

Kom nyss hem från jobbet. Det var rätt motigt att glida dit imorse. kallt om händerna och om öronen och jag glömde såklart min mössa.

nu ska jag sitta och slöa lite vid datorn, försöka hitta nå att äta. mitt första alternativ var smörgåsar och te men brödet hade möglat!   (fick kväljningar, jag åt av brödet IGÅR  KVÄLL)


det är redan torsdag? sjukt.....

klarnar det?

jag tycker nog redan idag att det jag skrev igår känns lite dumt..eller...nä det stämmer nog fortfarande rätt bra,



börjar jobba 13.30 idag..till 21.
är inte bekväm med mig själv idag.trivs inte med mitt utseende eller mina kläder.



det regnar ute -






------------------------------
Hemma från jobbet. sitter och lyssnar på musik och chattar lite.
Det var bra på jobbet idag. det gick så smidigt och kändes inte alls jobbigt,

imorrn har jag bara ett kort pass 7.45-12 men har en känsla av att jag kommer att få jobba över...vi får se.





Det känns rätt bra....*

Dax å uppdatera?

Tänk, jag hade glömt bort att jag hade en blogg sida...? eller glömde jag verkligen bort? , jag kanske mer sket i det? rätt svar är nog det sistnämnda..:S

idag är det Tisdag och jag har varit ledig från jobbet. Var iofs tvungen att dra dit iallafall för jag skulle på en föreläsning/utbildning. Den var några timmar lång och ganska intressant..Fick mig några tankeställare.
Nu sitter jag hemma med en kopp kaffe och snusdosa. Lyssnar för tillfället på Justin Timberlake - what goes around comes around...den är fin.

Helgen som var hade jag lägenheten för mig själv, killen var i Norge och hälsade på en kompis.
Jag spenderade fredagen med min syster och vi åt pizza och tittade på tv,
Lördagen var vi på stan och jag köpte en jacka som jag verkligen behövde.
Vi tog en promenad, och det var riktigt fint höstväder, lagom "kallt" och fin sol.
Vi köpte godis och smaskade på hemma hos mig..latade oss lite i soffan och lite senare tog vi oss lite öl och vin. Sen ner på stan till perrongen och träffade en kompis och hans nya tjej.  Där var vi till stängningsdax och sen bar det iväg hemåt. På söndagen mådde jag inte alltför bra..syrran kom och ropa i brevlådan och jag var tvungen att pallra mig upp från mitt sköna badkar. Jag blev serverad kaffe och sen blev jag väl lite mer mig själv igen .(som att det är något att sträva efter)
*********************************

Har en massa saker i huvudet, men jag kan inte skriva om dom...än mindre prata om dom.
Tankarna upptog en stor del av min tid för några veckor sen, jag skrev ett långt dokument om det på min dator men jag kunde inte ens spara det. eller, jag ville inte spara det.
Sen kom det en liten period då jag inte funderade på det så mycket..men nu är jag där igen. skit.
Det är rätt dumt när man " anpassar" sig efter något, man lixom planerar i huvudet hur något som man inte har speciellt stor kontroll över ska bli...och när det då inte blir som man planerat så blir det helt tomt. luften går ur en eller va man ska säga.

Jag vet att det bara är jag som fattar vad jag skriver om här, och det är meningen. Jag kan som sagt inte berätta om det men jag behöver få ur mig det på något sätt.

Om jag läser detta inlägg om några dagar/veckor kommer jag säkert "skämmas" över det, ,men just för tillfället känns det hela som väldigt viktigt.







peace out

RSS 2.0